Ingyenes kiszállás hétvégén is!

Tudjon meg mindent

Rólunk

hasznaltauto-vasarlas.hu

BEMUTATKOZIK A
hasznaltauto-vasarlas.hu

Több mint 15 év autójavítás és számítógépes autódiagnosztikai tapasztalattal a hátunk mögött alapítottuk meg autófelvásárlással foglalkozó cégünket. Ezeket az ismereteket kamatoztatva használt autó állapotfelmérés és autófelvásárlás kapcsán nyújtunk segítséget ügyfeleinknek. Számtalan elégedett ügyfél a bizonyíték arra, hogy munkánkat az eladó igényeit szem előtt tartva a lehető legjobb árral végezzük. Bizalma számunkra elsődleges!

Fő tevékenységünk: használt, idős, sérült, vagy roncs személy és haszon gépjárművek eladás előtti állapotfelmérése és autófelvásárlása. Kortól, állapottól és márkától függetlenül, akár hitellel terhelt autóakt is felvásárolunk. Helyszíni kiszállással, készpénzes fizetéssel!

KERÜLJE EL A CSALÓ AUTÓKERESKEDŐKET!

Egyre gyakrabban halljuk, hogy autófelvásárlással foglalkozó cégek telefonon magasabb összeget kínálnak a gépjárművért, azonban a helyszínen már csak a felét ajánlják, és az autó tulajdonjog átírása sem történik meg.

Mi odafigyelünk, hogy minden dokumentum rendben legyen:

  • Csak leinformált cégtől vásárolunk,
  • Magánszemélytől csak abban az esetben vásárolunk, ha személyigazolvány, lakcímkártya és a törzskönyv adatai megegyeznek.

KÉSZPÉNZÉRT

MEGVESSZÜK AUTÓJÁT!

Hívjon hétvégén is akár azonnali elszállítással!
A kiszállás díjmentes!

Hívhat minket Viberen is!

Viber

Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?