Ingyenes kiszállás hétvégén is!

Roncsautó felvásárlás

roncsautó felvásárlás

RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS KORREKT ÁRON!

Balesetes, törött, sérült autója használhatatlanná vált?! A biztosító filléreket kínál érte?! Ne alkudjon meg fölöslegesen. Roncs autója is értéket képvisel számunkra, így kihozzuk az árából a legtöbbet! Ezzel időt, pénzt és fáradtságot spórolunk meg Önnek! Nem beszélve arról, hogy a roncs autót nehezebb is jó áron eladni, mint az üzemképes használt autót.

Nem kell a roncsot alkatrészenként kiárusítania, nem kell a forgalomból történő kivonással bajlódnia! Megkíméljük mindettől! Készpénzért felvásároljuk üzemképtelen roncsautóját. Ráadásul totálkáros autóját nem csak megvásároljuk, hanem grátisz el is szállítjuk az ország bármely pontjáról!

Vegye fel velünk a kapcsolat, hogy a garázsban, udvaron, utcán porosodó roncsautója pénznyelő helyett pénzt termeljen! S mindezért Önnek egy lépést sem kell tennie, hiszen mi házhoz megyünk érte, akár hétvégén is! Szükség esetén a forgalomból történő kivonás ügyintézését is elvégezzük, Önnek még az adminisztrációval sem kell foglalkoznia.

A legjobb áron, kedvező feltételekkel válhat meg roncs autójától készpénzért! Ne várjon tovább, kérje ingyenes és kötelezettség mentes árajánlatunkat!

KÉSZPÉNZÉRT

MEGVESSZÜK RONCSAUTÓJÁT!

Hívjon hétvégén is akár azonnali elszállítással!
A kiszállás díjmentes!

Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?