Ingyenes kiszállás hétvégén is!

Teherautó felvásárlás

ÁLLAPOTTÓL FÜGGETLENÜL FELVÁSÁROLJUK TEHERAUTÓJÁT

Inkább cégére, vállalkozására fordítaná a figyelmét, vagy az eladásra szánt teherautó, pick-up, kisbusz értékesítésével bajlódna?! Ne vesződjön és ne pazaroljon el értékes időt az eladási procedúrával. Mint hirdetés feladás, érdeklődők fogadása telefonon és személyesen, adminisztrációs ügyintézés a hivatalokkal. A vásárlást, elszállítást, valamint az adminisztráció intézését is nyugodtan bízza inkább ránk!
 
 
Állapottól, kortól függetlenül megvásároljuk haszon gépjárművét, Önnek el sem kell hozni hozzánk. Hiszen mi házhoz megyünk egy előre egyeztetett időpontban, és megegyezés esetén akár azonnal a helyszínen készpénzzel fizetünk. Sérült, vagy motorhibás teherautóját, kisbuszát szükség esetén el is szállítjuk.

Flottás gépjárműveket felvásárlása kedvező feltételekkel. Készpénzes fizetéssel akár azonnal, teljes körű adminisztrációs ügyintézéssel. Megkönnyítjük az autó eladást, az ügyfél igényeit szem előtt tartva!

Miért érdemes minket választani?

  • Alkalmazkodunk az eladó igényeihez,
  • Kényelmes, gyors, egyszerű ügyintézés kínálunk,
  • Időt, energiát spórolunk meg Önnek, viszont a pénzzel nem spórolunk és a legjobb árat kínáljuk!

Válassza cégünket, hogy az autófelvásárlás alkalmával bebizonyítsuk, az Ön igényei ugyanolyan fontosak számunkra, mint a jó üzlet!

Hívja telefonszámunkat, vagy kérje online árajánlatunkat!

KÉSZPÉNZÉRT

MEGVESSZÜK TEHERAUTÓJÁT!

Hívjon hétvégén is akár azonnali elszállítással!
A kiszállás díjmentes!

Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?